İSTANBUL / BAKIRKÖY - Gazi Ortaokulu

29 Ekim Cumhuriyet  Bayramının 100. yılında okulumuz öğrencilerinden mesaj var.

CUMUHRİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN.

100. YILINDA CUMHURİYET

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce düzenlenen "100. Yılında Cumhuriyet" konulu kompozisyon ve şiir yarışmalarında okulumuz 8-C sınıfı öğrencilerinden Osman Mert DEMİR şiir dalında İlçe 2.si ve yine 8-C sınıfı öğrencilerinden Ömer Faruk KAYA kompozisyon dalında ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM HAZIRLIKLARI

Okulumuz 2023-2024 Eğitim öğretim yılına yepyeni vizyonla, fiziki değişikliklerle başladı. Okulumuza bu yıl atanan Okulumuz Müdürü İrfan KILIÇTAŞ öncülüğünde bir çok yenilikler yapıldı.

"Disleksi Farkındalık Haftası Programı"

5-11 Ekim Disleksi Farkındalık Haftası için okulumuzda 05 Ekim 2023 tarihinde Uzman Psikolog Beyza ÖZDEMİR tarafından seminer verildi.

Okulumuz Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muhammet Fatih ÇEPNİ, Şube Müdürü Sayın Hakkı AYDOĞAN ve kurum müdürleri katıldı.

Uzman Psikolog Beyza ÖZDEMİR'e sunumundan dolayı teşekkür ederiz.