İSTANBUL / BAKIRKÖY - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

Adres
Ataköy 7.8.9.10.Kısım Mahallesi Eski Çınar Sokak Numara 1, Posta Kodu 34158 Bakırköy/İstanbul
Vizyon
Hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, millî ve manevi değerlere sahip, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren ve tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda: millî kültür ile insanlığın evrensel değerlerini içselleştirmiş; hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; öz güveni ve öz saygısı gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; yaratıcı bakış açısına sahip; araştıran; bilgi ve teknolojiyi etkin kullanabilen; sürekli öğrenen ve üreten; öğrendiğini ve ürettiğini paylaşan; sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için çalışmaktır.
İlçe merkezine 2,5 km, il merkizine 14,1 km uzaklıkta yer almaktadır.