Gazi Ortaokulu

Belgegeçer : 0 212 661 53 26
WEB http://bakirkoygazi.meb.k12.tr
Adres : Ataköy 7.8.9.10.Kısım Mahallesi Eski Çınar Sokak Numara 1, Posta Kodu 34158 Bakırköy/İstanbul
VİZYON : Hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, millî ve manevi değerlere sahip, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren ve tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda: millî kültür ile insanlığın evrensel değerlerini içselleştirmiş; hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; öz güveni ve öz saygısı gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; yaratıcı bakış açısına sahip; araştıran; bilgi ve teknolojiyi etkin kullanabilen; sürekli öğrenen ve üreten; öğrendiğini ve ürettiğini paylaşan; sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için çalışmaktır.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2,5 km, il merkizine 14,1 km uzaklıkta yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :