İSTANBUL / BAKIRKÖY - Gazi Ortaokulu

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYINLANDI

2 Haziran 2024 yılında “Merkezî Sınavla Öğrenci Alacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Proje Okulları ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Anadolu Teknik Programları”na öğrenci seçmek amacıyla yapılacak olan Merkezî Sınav ile ilgili bilgilere https://www.meb.gov.tr  adresinde yer almaktadır.

•

Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam üzerinden yapacaktır.
  • Sınav başvurusu yapan öğrencilerin velileri 01 Nisan 2024 tarihine kadar başvurularını Okul Müdürlüğüne onaylatmaları gerekmektedir.

Başvuru klavuzunu incelemek için TIKLAYINIZ.

Yayın: 17.03.2024 - Güncelleme: 17.03.2024 23:01 - Görüntülenme: 239
Kaynak: www.meb.gov.tr