İSTANBUL / BAKIRKÖY - Gazi Ortaokulu

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

İLGİLİLERE DUYURUDUR!

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurulu aşağıda belirtilen tarihte, belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır. Genel Kurulda, Yönetim ve Denetim Kurulunda görev almak isteyenlerin liste halinde başvuruda bulunmaları ve tüm ilgililerin toplantıya katılımını rica ederiz.

İLGİLİLERE DUYURUDUR!

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 20.10.2023 Cuma günü saat  10.00' da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 27 Ekim 2023 Perşembe günü saat  10:00'da okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

GÜNDEM

Genel Kurula katılan üyelerin katılım cetvellerini imzalamaları ve toplantı yeter sayısını sağlayıp sağlamadığının kontrolü, toplantı yeter sayısı sağlanırsa diğer gündem maddelerine geçilmesi, sağlanmaması durumunda ileri bir tarihe ertelenmesi,

• ·         Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • ·         Genel Kurula katılacak üyelerin toplantıya katılım cetvelini imzalaması